Volume – obsah:

Chapter 25 – Čas třešňových lístků

Chapter 26 – Cestovatelka

Chapter 27 – Malé utrpení jedné bojovnice

Chapter 28 – Dva v dešti

Chapter 29 – Těžkosti pracujících lidí

Chapter 30 – Rozhodující bitva

Chapter 31 – Hra na schovávanou

Chapter 32 – Změna názoru

Chapter 33 – Mám tě rád  

Dostal jsem tip, abych to zkusil hodnotit po volumes, mám několik důvodů, proč to dělám po jednotlivých shotech, ale zkusit se má všechno a vzhledem k tomu, že mě dneska netlačí tolik času, tak to zkusíme, jak by to vypadalo, kdybych bral recenzování po celém volume, je pravda, že něco takového už jsme absolvovali i v minulosti, ale jednalo se vlastně jen o recenzi shotů jako normálně ve formě shrnutí v jednom příspěvku. Každopádně i tak si myslím, že kvůli časové náročnosti budu hodnotit shoty i nadále po jednom, uvidíme.

Keitaro – dělej si, co chceš! V Hinatě slavíme Hanami a želvy si létají z okna. Keitaro tedy zůstává správcem Hinaty, ale to mu nestačí, a tak si hledá novou práci. Tu najde v podobě asistenta profesora z Toudaiské univerzity, náhoda?

Zřejmě mi bude mnohem více vyhovovat si to dávkovat než takto najednou, protože to rychle uteklo a hlavně jsem si to dle mého dojmu tolik neužil. Každopádně jsem rád, že jsme více poznali Motoko. Pak tu máme konečně Setu, Sarah… Bohužel se tohle volume trošku ubíralo směrem, který se mi moc nezamlouval a zkrátka pokud bych měl hodnotit po shotech, tak jsem vyloženě nebyl ani jednou tak nadšený jako minule, zkrátka mám z toho dosti rozporuplné pocity, což samozřejmě neznamená vůbec nic. Nejsme ani v půlce a to si musíme uvědomit. Světlé momenty tu každopádně jsou a už jenom to, že jsem to četl jedním dechem, dokazuje, že svět je ještě v pořádku :).

Love Hina

Žánr: romantická komedie (ecchi)

Autor: Ken Akamatsu

Překlad: Hinata-Team

Typ série: Volumes

Hodnocení volume: 8/10

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x