Hehe, nikdy jsem ten deník nepsal pravidelně, vždycky tak první dva dny a konec :D, ale když si na něj člověk jednou vzpomene, tak proč ne, stejně se to jako deník brát nemůže. Modří vědí. Nemám čas a ani se nechci rozepisovat, o celé cestě Kayi, to možná tak v nějakém ultráči o WoW, ale tady a teď fakt ne. Každý ví, na jakém serveru stále hraju a prostě není to potřeba. Jinak ještě vůbec nvm, jak to teda s deníkem bude, takže zatím ještě nechci psát z pohledu charakterů jako dříve, teď pouze napíšu z pohledu mého, ne z pohledu charakterů xD, co jsem dnes ve WoW dělal. Jdeme na to.

Kaya|Archanděl guildy Angels
Draenei|Warrior
Herbalist|Alchymist
60.level
Hellfire Peninsula

V Eastern Plaguelands jsem neměl absolutní chuť plnit hafec questů, tak jsem radši odjel zpátky do Darnassusu, cestou mi byla nabídnuta účast v Hellfire Ramparts, nebo jak se to jmenuje. Nakonec to nedopadlo vůbec, lidi mi nesedli a hlavně jsem na to vůbec nebyl připravenej a v roli tanka ještě absolutně bez šance a už první boss nás pokaždý dal a největší podpora v druidovi se vypařila po chvilce pryč, nakonec jsem teda řekl, že na to kašlu. Hlavní je, že si musím najít nějaký vybavení, doufám, že se v OT toho najde víc a lepší, protože v Azerothu jsem nenarazil na nic pořádnýho, můj equip je prostě žalostný. Musím teda začít makat v OT. Musím se přiznat, že mě to nějak ani už za Kayu (dnes) nebaví, nějak není co dělat ani 😀 a hlavně nejsou money, nemůžu si koupit nic, i mě dneska museli založit na opravu itemů, holt, jak se všechno rozpučuje atd. :-/. Ještě jsem sbíral pár věcí na GH a dodělal pár q, hlavně u krále v IF, prošel jsem ještě nějaký věci, co jsem chtěl. Pomalu si začínám i pořádně vylepšovat alchemy, pak jsem se teda rozhodl, že kašlu na EP (Eastern Plaguelands) a prostě jdu do OT, takže do Blasted Lands a portálem jsem prošel do OT (ten dung se nepočítá). Zatím se mi to tam moc nelíbí, ale nabral jsem dost questů, doufám, že s nima nebude velkej problém, hlavně doufám, že mi padnou nějaký věci a že to nebude tak těžký. Jinak taky mě štve, jak tam padaj nějaký ty firebally nebo co.

Azazel|Anděl Šampion guildy Angels
Night Elf|Druid
Skinning|Leatherworking
30.level
Ironforge

Za Azazela jsem hlavně dnes vůbec neexpil, slíbil jsem, že seženu něco do GH, tak jsem se tak dvě hodiny s*al se 150x Light Leather a 150x Rainbow Fin Albacore. Aspoň jsem si vylepšil fishing a cooking. Pak jsem ještě zašel něco prodat a splnit pár q do SW a pak zase zpátky do IF, teď už na shánění věcí na GH kašlu, teda jako ještě asi seženu medium leather, ale hlavně se budu věnovat už expení. Takže se asi vydám do Duskwoodu a taky doufám, že ještě s Hantrem dojedem BD.

Taky jsem juknul, jak je na tom můj alt u hordy – paladinka Rayne, docela mě to za ní baví, chci za ní hrát častěji, takže ještě přemýšlím, jak to bude, nebo taky přemýšlím, že se na WoW vyprdnu, prostě akorát to žere čas, se*e mě to 😀 a taky utáhnout 50 charakterů taky neni super, já už nvm, je to droga kua, i když mě to se*e, tak to hraju.

No, to je teda vše, příště už snad z pohledu charakterů :D, zítra do WoW asi určitě zajdu, protože jsem slíbil, že půjdu Gnomeragan za Azazela.

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x