Je možná šílenství recenzovat tento druh filmů, zajímalo by mě kolik lidí tohle recenzuje, já jsem se rozhodl, že některé z nich zkusím :), protože tyto filmy jsou součástí našeho života, ať chcete nebo ne. Nemůžu se nijak rozepisovat, to chápete a také vám nebudu přinášet nějaké “wow” obrázky, s tím opravdu nepočítejte. Takže jako takové překvapení jsem se do toho tedy vrhnul, takže pojďme si tedy náš první recenzovaný snímek rozebrat.

Jewel Raider není jen tak obyčejné “p”, protože vychází z jedné věci a většina z vás už ví, že vychází ze známé herní ságy Tomb Raider. Ano, máme tu i Laru Croft. A začneme opravdu pěkně, nvm proč, ale ta první scéna se mi líbila nejvíce, i když tam není skoro nic (teda myslím tím, že to je bez ****). Laura Croff (ano, tvůrci nemohli použít pravé jméno) vám zatancuje v opravdu rajcovním oblečku. Ale má za úkol zde ukořistit data, které s pomocí Alana získá, následují “hrátky”. Potom se nám poodhalí další část příběhu. Ano, tenhle příběh se mi docela zamlouvá a prostě všechno, pokud možno, je spojené s Tomb Raiderem, takže Laura prahne po bájném artefaktu, který má u sebe tajemný Cross, s tím si sjedná schůzku ve své rezidenci, ale ten ji zadarmo artefakt opravdu nedá. Takže se za ním vydáme do jeho utajované elektrárny, kde následují další scény a opět s Laurou :). Dočkáme se i takového modifikovaného obleku, který nosí Lara Croft, čekají nás i souboje a honba za artefaktem. Jenže ještě si musí Alan poradit s jednou paní a konec vám neprozradím.

Dostáváme se k finálnímu verdiktu (jako bych viděl ty úsměvy na tvářích), tahle věc hlavně osloví pánské publikum a musím říct, že je to možná až nečekaně povedená věc. Chlapi nejsou žádný másla a Venus je v role Lary prostě perfektní a je pěkná, hlavně v tom oblečku na začátku. Ale ani ostatní dámy nezaostávají. K tomu ještě si vemte, že tu je i “zajímavý” příběh, 4 scénky, akční scény – i když trošku víte co, ale na tento druh filmů jsou velice povedené :). Všimnul jsem si i menší chybky, která by se u těchto filmů neměla vyskytovat, ale zase jsem se nasmál. Takže pokud si trochu chcete zpříjemnit večer, tak vám tohle jen doporučím a dám osmičku – což je opravdu skvělé hodnocení pro tento druh filmů a upozorňuji pouze 18+ a na ten úvodní taneček nezapomenete, je to víc vzrušující než ostatní… i když to kecám xD.

IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0325654/

INFO
Název filmu: Jewel Raider
Žánr filmu: Pro dospělé
Premiéra: 2001
Délka filmu: 1 hodina, 25 minut
Natočeno: USA
Hrají: Angelica Costello, Nicole Sheridan, Dominica Leoni, Voodoo, Mike Horner…
Scénář: Jay Jeff
Režie: Jay Jeff

Hodnocení: 8/10

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x