Oficiální stránka: http://abc.go.com/primetime/lost/
Fan stránky: http://www.lost-tv.com/
http://www.lost-media.com/
http://www.lost.cz/

ČSFD: http://www.csfd.cz/film.php?187968#
IMDb:
http://www.imdb.com/title/tt0411008/

Info:
Název dílu: Lost SO1Ep14/Special – Zvláštní vlohy
podrobné infohttp://lost.cz/epizoda.asp?id=114
Žánr:
Drama/Thriller/Mysteriózní/Dobrodružný
Premiéra: 2004
Délka dílu:
42 minut
Natočeno:
USA
Hrají: Naveen Andrews, Emilie de Ravin, Matthew Fox, Jorge Garcia, Josh Holloway, Daniel Dae Kim, Yoon-jin Kim, Evangeline Lilly, Dominic Monaghan, Terry O’Quinn, Malcolm David Kelley, Maggie Grace, Michelle Rodriguez…

Režie:
Jeffrey Lieber, J.J. Abrams, Damon Lindelof, Stephen Williams, Jack Bender, Kevin Hooks, Greg Yaitanes, Yoshiaki Iwasaki, Marita Grabiak

4 8 15 16 23 42

Michael je pěkně nervózní z toho, jak se mu jeho syn odcizuje a stále více a více času tráví s Lockem, Michael je vůči Lockovi pěkně výhružný a nespravedlivý. Locke Walta učí a dává mu víc pozornosti než otec, to je jisté, učí ho házet s nožem a ostatní lovecké serepetičky. Locke i bude Michala lehce poučovat, aby ho bral jako dospělého, ale on mu dá další krutou výhružku, aby se držel dál. A jak to vlastně mezi Waltem a Michaelem bylo? Michael se seznámil se svou manželkou velmi mlád. Chtěli růžovou budoucnost, ale nedopadlo to tak. Michael jí udělal dítě, ale přišla velmi zajímavá nabídka a ona společně s Waltem Michaela opouštějí a vyráží vstříc nové budoucnosti každý sám, ona do Amsterdamu, on zůstává sám a bez dítěte. Michael se několikrát snažil komunikovat alespoň se svým synem, ale nešlo to, Susan si našla jiného. Je rozzuřen a chce se tam vydat, ale dostane ránu – doslova – porazí ho auto a skončí v nemocnici. Susan a Walt jsou nyní v Austrálii – Walt je něčím zvláštní, dějí se kolem něho zvláštní věci. Jeho matka bohužel zemře a její nový manžel se nechce starat o Walta, a tak se dostává do rukou Michaelovi. Jak to tak bývá po tak dlouhém odloučení, si ani spolu nemají co říct a těžko budou hledat k sobě sympatie. Veze si ho domů… Zpět do kruté reality. Michael to má stále s Waltem těžší a těžší a objeví nápad, jak se dostat z ostrova a hledá věci z trosek pro stavbu voru a Walt je nucen mu pomoct. Locke přesvědčuje Walta, aby poslouchal otce a nestýkal se s ním. Jednou si takhle Walt prohlíží španělský komix a hodný Michael mu ho hodí do ohně. Jednou odpoledne se Walt společně se psem ztratí a Michael instinktivně jde samozřejmě za Lockem a vydávají se ho hledat. Walta napadá lední medvěd (xD). Walt je ve velkém nebezpečí a Locke s Michaelem přicházejí na poslední chvíli. Vše dopadne dobře, akorát chudák medvěd zůstane s menším zraněním. Po této záchraně se také zlepší vztahy mezi nimi. Charlie se také opovážil nahlédnout do Claiřina deníku a to netuší, kdo přichází. Zmožená Claire se vrací za kamarády!!!

Opět takový díl, který se mi zdál trochu hodně (zvláštní spojení) o ničem. Michael se zde ukázal jako pořádný parchant a flashback nic moc. Akorát ten medvěd, to bylo krutý a pak z návratu Claire jsem přestal dýchat, ale ani to nezabrání k hodnocení 7.

Hodnocení: 7/10

UPOZORNĚNÍ k recenzím
Ani nvm z jakého důvodu, ale také jsem se tu jako v případě PB snažil psát, co nejdetailnější popis epizod a jedná se tedy o velké spoilování, opět vám zaručuji, že při případných novějších recenzí tohoto seriálu přejdeme na formát, na jaký jste zvyklí.

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x